تهران، خیابان ولیعصر، پایین‌تر از سه راه جمهوری، کوچه سخنور، ساختمان شماره 117، طبقه 5

021-66709528

موتور ایمپلنت – کره ای، ساشین، وودپیکر، دیو، ماراتن، میکرو

موتور ایمپلنت سینا طب

موتور ایمپلنت دستگاهی الکتریکی در فرآیند کاشت ایمپلنت‌های دندان است. این دستگاه از یک کنسول مرکزی، یک پدال کنترل، یک میکروموتور و یک ضد زاویه متصل به میکروموتور تشکیل شده‌ است. جراحی ایمپلنت دندانی روشی است که ریشه‌های دندان را با پایه‌های فلزی و پیچ مانند و دندان‌های آسیب‌دیده یا از دست رفته را با دندان‌های مصنوعی که ظاهر و عملکردی بسیار شبیه به دندان‌های واقعی دارند، جایگزین می‌کند. جراحی ایمپلنت دندان جایگزینی مناسبی برای پروتزها یا بریج‌ کاری‌هایی است که به خوبی روی هم قرار نمی‌گیرند. ایمپلنت همچنین زمانی که امکان جایگزینی پروتزهای مصنوعی یا دندان‌های بریج‌ کاری بدلیل فقدان ریشه‌های طبیعی دندان وجود ندارد، بسیار مناسب است.

موتور ایمپلنت چیست

نحوه انجام جراحی ایمپلنت دندان به نوع ایمپلنت و وضعیت استخوان فک بستگی دارد. جراحی ایمپلنت دندان ممکن است شامل چندین روش باشد. مزیت اصلی ایمپلنت، پشتیبانی محکم از دندان‌های جدید است، فرآیندی که نیاز به ترمیم استخوان محکم در اطراف ایمپلنت دارد. چون این ترمیم استخوان نیاز به زمان دارد، این روند می‌تواند ماه ها طول بکشد.

ایمپلنت دندانی برای چه کسانی مناسب است؟

به طور کلی، ایمپلنت دندان برای افراد زیر مناسب است:

  • وجود یک یا چند دندان از دست رفته در فک
  • استخوان فکی که به رشد کامل رسیده است.
  • دارای استخوان کافی برای محکم کردن ایمپلنت‌ها یا قادر به پیوند استخوان
  • داشتن بافت های دهانی سالم
  • شرایط بدنی که بر بهبود استخوان تأثیر بگذارد، نداشته باشد.
  • نمی‌تواند یا تمایلی به استفاده از دندان مصنوعی ندارد.
  • می‌خواهد گفتار خود را بهبود ببخشد.

چرا ایمپلنت دندان بهترین راه حل برای دندان‌های از دست رفته است؟

ایمپلنت‌ها به گونه‌ای هستند که ظاهر و عملکرد مشابه به دندان‌های طبیعی دارند. به همین دلیل، افرادی که دندان‌های طبیعی خود را از دست داده‌اند و این مسئله برای آنها دردناک است، می‌توانند کاشت ایمپلنت دندان را انجام دهند. آنها هیچ گاه استحکام خود را از دست نمی‌دهند. همچنین اگر مراقبت‌های لازم و ضروری را رعایت کنید، ماندگاری و دوام بالایی دارند. با توجه به تقاضای روز افزون برای کاشت ایمپلنت دندان، بسیاری از دندانپزشکان، باید علم و دانش، تجهیزات و ابزارهای خود را ارتقا دهند. در این راستا، نمی‌توان از اهمیت موتور ایمپلنت چشم پوشی کرد، چرا که ضروری‌ترین تجهیزات برای کاشت دندان به حساب می‌آیند.

ضرورت خرید موتور ایمپلنت برای کاشت دندان

در سال‌های اخیر، تحولات قابل توجهی در دنیای پزشکی، به ویژه دندانپزشکی به وجود آمده است. با ظهور و ابداع روش‌های درمانی در حوزه دندانپزشکی، درمان و حفظ سلامت دندان‌ها، بهبود یافته است. افراد زیادی در جهان به دنبال ترمیم، حفظ سلامتی دندان‌ها و جایگزینی دندان‌های از دست رفته خود هستند. یکی از روش‌های ابداع شده در جهان، ایمپلنتولوژی دندان است. ایمپلنتولوژی یا همان کاشت دندان، یک درمان قابل اعتماد، طبیعی و طولانی مدت برای جایگزین کردن دندان‌های از دست رفته است. مزایای این روش در مقایسه با دندان مصنوعی عبارت است از:

  1. حفظ دندان‌های مجاور و مینای آنها
  2. بر خلاف دندان‌های مصنوعی، ظاهری زیبا و عملکرد عالی دارند.
  3. راحتی در تکلم و صبحت کردن
  4. عدم نیاز به تراشیدن، دستکاری و کشیدن سایر دندان‌ها
  5. دوام و طول عمر بالا نسبت به دندان‌های مصنوعی
  6. راحتی در جویدن غذا

عملکرد موتور ایمپلنت

مسلماً دندانپزشکان نمی‌توانند بدون موتور ایمپلنت، کاشت دندان را انجام دهند. کل فرآیند کاشت ایمپلنت شامل دو مرحله است:

  1. مرحله اولیه و عکسبرداری
  2. عمل جراحی و قرار دادن ایمپلنت در استخوان

نحوه جراحی و کاشت دندان به شرایط فرد و نوع روشی که لازم است، بستگی دارد. در وهله اول، معاینه دندان‌ها صورت می گیرد. معمولاً، دندانپزشکان برای ارزیابی استخوان فک و دندان‌ها از تجهیزات تصویربرداری همانند سی تی اسکن یا رادیوگرافی استفاده می‌کنند. به طور معمول، آمادگی خاصی برای جراحی به جزء مصرف آنتی بیوتیک ها وجود ندارد. دندانپزشکان با اطلاعاتی در مورد آناتومی دهان بیمار، می‌توانند کاشت ایمپلنت دندان را انجام دهند. این روش درمانی به بیش از دو ساعت زمان نیاز ندارد.

فرآیند کاشت ایمپلنت دندان به این صورت است که برای مشاهده استخوان فک، شکافی را در لثه فرد ایجاد می‌کنند. البته قبل از آغاز جراحی، از داروهای بی حسی یا بیهوشی استفاده می‌کنند. در ادامه، استخوان فک را سوراخ کرده تا ایمپلنت‌ها را درون آن قرار دهند. در طی این فرآیند، دندانپزشک به جز موتورهای ایمپلنت، از تجهیزات تصویربرداری نیز استفاده می کند. عکسبرداری برای اطمینان از قرار گرفتن دندان‌ها در محل مورد نظر است. در نهایت، جراح بافت لثه را بخیه می‌زند. بیماران بعد از جراحی، احساس درد یا خون ریزی دارند که طبق دستور پزشک، می‌توانند از دارو های آرام بخش مصرف کنند.

خرید موتور ایمپلنت مناسب

سؤال رایجی که دندانپزشکان معمولاً هنگام ارائه خدمات ایمپلنت دندان می‌پرسند این است که “برای ارائه این خدمات باید روی چه تجهیزات تخصصی سرمایه گذاری کنم؟” پاسخ به این سوال بر همه چیز تأثیر می‌گذارد. از قیمت‌هایی که برای خدمات دریافت می‌کنید و همچنین امکاناتی که برای پذیرش بیمارانی که مایل به کاشت ایمپلنت هستند، ایجاد کرده‌اید. یک مسئله حیاتی، خرید موتور ایمپلنت است که بدون آن، ارائه خدمات باکیفیت با ابزارهای ضعیف، چالش برانگیز است. از جمله برندهایی که در زمینه ساخت موتور ایمپلنت فعالیت می‌کنند می‌توان به Bien Air، Aseptico، Nouvag، NSK، Mariotti و W&h اشاره نمود. پارامترهای مختلفی برای خرید موتور ایمپلنت باید در نظر گرفته شود که در این بخش به تشریح آن می‌پردازیم.

خرید موتور ایمپلنت مناسب

عوامل موثر بر قیمت موتور ایمپلنت 

مهم‌ترین بخش یک موتور ایمپلنت، میکروموتور آن است. عوامل مهم در انتخاب یک موتور ایمپلنت عبارت است از:

  • عملکردهای موجود: عملکردهای اساسی کنترل گشتاور و کنترل سرعت در همه موتورها موجود است. باتوجه‌ به عملکرد مورد نیاز باید به خرید این دستگاه اقدام نمود.
  • با نور یا بدون نور: موتورهای دارای نور  یک لامپ یا LED در میکروموتور خود دارند که نور را از طریق فیبر نوری به سر زاویه مخالف منتقل می‌کند. این امر به دندانپزشک این امکان را می‌دهد که در حین جراحی دید بهتری داشته باشد. این مورد در قیمت موتور ایلمپنت تأثیرگذار خواهد بود؛ بنابراین قبل از خرید باید ارزیابی کنیم که آیا واقعاً به این ویژگی نیاز داریم یا خیر.
  • نوع پدال:بعضی از موتورهای ایمپلنت دارای پدال‌های بسیار ساده که فقط روشن/خاموش موتور را کنترل می‌کنند و مدل‌هایی بسیار پیچیده‌تر با سه یا چهار دکمه برای کنترل عملکردهای مختلف هستند.
  • حداکثر گشتاور: حداکثر گشتاور ارائه شده توسط موتور نیز موردی است که باید در نظر گرفت که در انتخاب برخی از ایمپلنت‌ها و لوژیست‌ها تعیین‌کننده است.
  • گارانتی و خدمات پس از فروش: یکی دیگر از نکات مهم در انتخاب دستگاه، گارانتی ارائه شده و خدمات فنی است.
  • قیمت: قیمت موتور ایمپلنت مستقیماً با عملکردهای آن موتور متناسب خواهد بود. بنابراین می‌توان عملکردهایی مانند حالت‌های برنامه‌ریزی مختلف را کنار گذاشته و موتورهای ایمپلنت مقرون‌ به‌ صرفه‌تری تهیه کرد.

مشخصات موتور ایمپلنت Woodpecker

  1. ساخت کشور چین
  2. مدل Implanter
  3. دارای توان بالا و تکنولوژی سوئیس
  4. مانیتور رنگی و لمسی
  5. سرعت چرخش 300-40000 دور در دقیقه
  6. گشتاور خروجی قابل تنظیم (5 تا 8 نیوتن سانتیمتر)
  7. پدال پایی Multi-Function
  8. میکروموتور فایبراپتیک (سرعت آنگل 1 به 20)

مشخصات موتور ایمپلنت Bein Air:

  1. سرعت چرخش 100 تا 40000 دور در دقیقه
  2. ساخت کشور سوئیس
  3. قابلیت تنظیم گشتاور
  4. صفحه نمایش LCD
  5. ویژگی های موتور ایمپلنت دندانپزشکیMariotti
  6. قیمت مناسب و کیفیت بالا
  7. کاربرد چند منظوره برای اندو، ایمپلنت
  8. دارای تاییدیه CE اروپا و FDA ،ISO آمریکا
  9. دارای 10 برنامه پیش فرض ایمپلنت

موتور ایمپلنت برند NSK:

  1. کیفیت بالا
  2. کشور سازنده اتریش
  3. صفحه نمایش LCD
  4. دارای تاییدیه CE اروپا
  5. مورد تایید FDA ،ISO آمریکا
  6. دارای میکروموتور قدرتمند
  7. مطابق با تکنولوژی روز دنیا

مشخصات فنی موتور جراحی ایمپلنت Aseptico:

  1. ساخت آمریکا
  2. میزان سرعت قابل تنظیم (15 تا 20000 دور در دقیقه)
  3. دارای مانیتور لمسی
  4. کارکرد آسان
  5. توان و قدرت بالا
  6. قابلیت ذخیره نمودن 5 برنامه

تفاوت میکروموتور القایی و ساده:

مهم‌ترین وجه تمایز آنها مربوط به نوع طراحی، عملکرد، هزینه‌ها، اتصالات و منبع تغذیه است. میکروموتور القایی پیشرفته و مجهزتر از نوع ساده است.

موتور ایمپلنت القایی

نگهداری موتور ایمپلنت

  • موتور ایمپلنت برای جراحی‌های دهان و سایر جراحی‌های کوچک استفاده می‌شود. استفاده از مخلوط گازهای بیهوشی مورداستفاده در اتاق عمل ممنوع است.
  • لطفاً قبل از استفاده دستگاه، آن را چک کنید و در صورت عملکرد صحیح از آن استفاده کنید.
  • در صورت بروز هر مشکلی مانند لرزش، صدا و گرم‌ شدن بیش از حد، فوراً استفاده از موتور ایمپلنت را متوقف کرده و آن را برای تعمیر به شرکت مربوطه ارجاع دهید.
  • حتماً از یک سیم ارت (اتصال به زمین) استفاده کنید.
  • قبل از تعویض فرز، مطمئن شوید که دستگاه کاملاً متوقف است تا از آسیب‌دیدگی و خرابی دستگاه جلوگیری کنید.
  • هنگامی که در حال استفاده از آب هستید لوله آب را منحرف نکنید؛ زیرا می‌تواند منجر به پارگی لوله آب شود.
  • لطفاً خودسرانه نسبت به تعمیر صفحه کنترل، پدال و موتور اقدام نکنید.
  • پس از استفاده از قطعه دستی، لطفاً تمیزکردن، روغن‌ کاری و استریل کردن را به ‌موقع انجام دهید.
  • روغن به موتور اضافه نکنید؛ زیرا می‌تواند باعث گرم‌شدن بیش از حد و آسیب به دستگاه شود.
  • استفاده از هرگونه روش ضدعفونی و استریل کردن صفحه کنترل و پدال‌ها ممنوع است.
  • پس از استفاده از صفحه کنترل، منبع تغذیه را بردارید و سپس با استفاده از یک‌ پارچه مرطوب آن را تمیز کنید. از هیچ حلال تمیزکننده برای صفحه کنترل استفاده نکنید.

اهمیت موتورهای جراحی ایمپلنت

موتورهای جراحی ایمپلنت در قرار دادن ایمپلنت‌ها حیاتی هستند.  این سیستم قابلیت ارائه گشتاور بسیار بالا را دارد. چند انتخاب در زاویه یک هندپیس وجود دارد که می‌توان از آنها استفاده کرد که عبارتند از:

  • 20:1 (متداول ترین)
  • 16:1
  • 32:1

این زوایای مختلف باعث می شود که RPM با نسبت زاویه کاهش یابد.

بررسی منظم و مرتب از موتورهای ایمپلنت

بررسی منظم و اطمینان از عملکرد دستگاه بسیار مهم است. دندانپزشکان باید هر سه سال یک بار، بررسی‌های لازم دستگاه را انجام دهند.

  • بازبینی بصری برای هر گونه آسیب به سطح بیرونی دستگاه
  • اندازه گیری میزان جریان نشت دستگاه
  • پایش شدت جریان نشت در سمت بیمار
  • بازبینی چشمی اجزای داخلی در صورت شک کردن به تداخلات ایمنی. به طور مثال، آسیب مکانیکی به چهارچوب دستگاه یا موارد بروز گرمای بیش از حد
  • ازریابی عملکرد برای اطمینان از رسیدن متور به حداکثر سرعت
  • ارزیابی میزان رسانایی ESP پدال پایی
  • در صورت هر گونه مشکل و اختلال در عملکرد آنها، باید کل موتور و متعلقات آن برای شناسایی مشکل، بررسی شود.

 عیب یابی موتور های ایمپلنت

در صورت گرم شدن بیش از حد بخش های الکترونیک یا خاموش شدن خودکار دستگاه به منظور ایمنی، باید دستگاه را خاموش کنید و برای استفاده مجدد از آن، به مدت حداقل 10 دقیقه خاموش باشد. در صورت خطای پدال پایی، ابتدا دستگاه را خاموش کرده و مجددا روشن کنید. هنگام روشن کردن دستگاه پدال را به کار نیندازید. همچنین اتصال پدال به موتور را بررسی کنید.اگر دمای موتور بسیار بالا رفته است، می‌بایست آن را خاموش کنید و با بررسی اتصالات برق، می‌توانید آن را بعد از 10 دقیقه روشن کنید.

 ویژگی هایی که باید در موتور جستجو کنید

انواع مختلفی از موتور ایمپلنت وجود دارد. ویژگی هایی که باید در بهترین موتور ایمپلنت برای عمل خود جستجو کنید، شامل طراحی نرم و کاربر پسند است که به استفاده آسان از آن کمک می کند.  استفاده از هندپیسی که دید بیشتری را با یک چراغ LED اپتیکال و یک موتور دقیق کوچک و سبک برای کاهش خستگی مچ ارائه می‌دهد، بسیار حیاتی است. شما همچنین می‌خواهید بدون توجه به  RPM، گشتاور ثابتی را در موتور داشته باشید، زیرا این کار دقت و ثبات را در حین قرار دادن ایمپلنت تضمین می‌کند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 46 میانگین: 4.8]