تهران، خیابان ولیعصر، پایین‌تر از سه راه جمهوری، کوچه سخنور، ساختمان شماره 117، طبقه 5

021-66709528

گوشی پزشکی – آلمانی، ریشتر، مناسب دانشجو، فانتزی

گوشی پزشکی – آلمانی، ریشتر، مناسب دانشجو، فانتزی

گوشی پزشکی یک ابزار هوشمند پزشکی است که برای گوش دادن به صداهای تولید شده در بدن، به ویژه صداهایی که از قلب و ریه‌ها خارج می‌شوند، استفاده می‌شود. اکثر گوشی‌های مدرن دو گوش هستند. یعنی ابزار برای استفاده با هر دو گوش در نظر گرفته شده است. گوشی هوشمند پزشکی عمدتاً برای تشخیص سوفل قلب، ریتم نامنظم قلب یا صداهای غیر طبیعی قلب استفاده می‌شود. همچنین برای گوش دادن به صدای حرکت هوا از طریق ریه‌ها به منظور تشخیص ناهنجاری‌ها در لوله‌های هوا و کیسه‌های موجود در دیواره‌های ریه استفاده می‌شود.

تاریخچه گوشی پزشکی

مخترع شناخته شده استتوسکوپ Rene-Theophile-Hyacinthe Laennec است که گوش دادن بدون کمک به ضربان قلب بیمار برایش دشوار بود. وی با کاغذ یک استوانه ایجاد و در نتیجه صدا را تقویت کرد. لاینک همانطور که دیگران مانند لئوناردو داوینچی قبل از او متوجه شده بودند، دریافت که صدا در گوش انسان با عبور از چوب تقویت می‌شود. در سال 1819، Laennec چیزی را که در ابتدا باتوم می‌نامید، به پزشکان ارائه داد، استوانه‌ای توخالی ساخته شده از چوب (گردو یا چوب‌های سبک مانند صنوبر یا شمشاد) که احتمالاً به طول 5.9 اینچ (15 سانتی‌متر) بوده است. این وسیله شبیه یک شیپور بود که قسمت بزرگ‌تر آن روی قفسه سینه قرار می‌گرفته است.

اولین گوشی‌های طبی واقعی (بر اساس ساخته Laennec) از لوله‌های چوبی (معمولاً سرو یا کاج) ساخته می‌شدند که شکل آن‌ها شبیه به جام یا ساعت شنی متغیر بود. طول آن‌ها  از 5.90 تا 8.86 اینچ (15 تا 22.5 سانتی‌متر) متغیر بود. برخلاف گوشی‌های امروزی، این گوشی‌ها تک گوش بودند. یعنی به یک گوش چسبیده بودند و هدست نداشتند. این نوع گوشی پزشکی هنوز در برخی نقاط اروپا استفاده می‌شود.

گوشی‌های پزشکی از مواد مختلف (مانند لاستیک سخت یا آلومینیوم) در اواسط قرن نوزدهم رایج شدند. اولین استتوسکوپ‌های مدرن در ابتدا دارای هدست بودند که به لوله‌های پلاستیکی و یک قطعه مخروطی کوچک متصل می‌شدند. علی‌رغم کاستی‌هایی که در رسانایی همه صداهای قفسه سینه داشت، این گوشی پزشکی اولیه به دلیل شکل مناسب و انعطاف‌پذیری آن مورد تحسین قرار گرفت.

گوشی پزشکی فانتزی

محبوبیت گوشی‌های هوشمند دو گوش به سرعت افزایش یافت. در اوایل سال 1829 یک دهانه به شکل ترومپت در مفصلی که از آن دو لوله سربی به گوش‌ها می‌رفت، ساخته شد. این وسیله که توسط دانشجوی پزشکی نیکلاس پی کومینز اختراع شد، انعطاف پذیر تلقی می‌شد؛ زیرا برخلاف گوشی‌های پزشکی قدیمی، دارای قطعات متحرک بود. دهه‌های 1840 و 1850  دنیای پزشکی شاهد توسعه نمونه‌های اولیه‌ای بود که شباهت زیادی به گوشی‌های امروزی داشتند.

در سال 1841 مارک هکتور لاندوزی از پاریس یک استتوسگوپ را معرفی کرد که تا حدی از لوله‌های الاستیک صمغی ساخته شده بود. این نمونه اولیه در سال 1851 توسط آرتور لیرد از دوبلین کمی بهبود یافت. مشکل اصلی بسیاری از طرح‌های اولیه، گوشی‌های پایین‌تر بود که صدای خفه‌ای را ارائه می‌کردند. جورج کامن از نیویورک در سال 1852 گوشی پزشکی قرن نوزدهم را کامل کرد. ابزار او که در آن زمان بهترین بود، قسمتی از عاج یا آبنوس به عنوان گوشی داشت و فنرهایی برای نگه داشتن آن‌ها در گوش تعبیه شده بود. لوله‌ها از سیم‌پیچ‌هایی ساخته می‌شدند که بین لاستیک قرار می‌گرفت و سپس با ابریشم یا پنبه پوشانده می‌شد. دهانه حلقه‌ای لاستیکی بود و مکش ایجاد می‌کرد که راحت‌تر به پوست می‌چسبید.

ساخت اولین گوشی پزشکی

اولین گوشی پزشکی الکترونیکی در اوایل دهه 1890 در دسترس قرار گرفت. در سال 1902، آلبرت آبرامز یک ابزار واقعاً قابل استفاده ساخت. او با این ابزار توانست صداهای ایجاد شده توسط قلب را تقویت کند. با اعمال مقاومت تدریجی به مدار، او می‌توانست صداهای خاصی را حذف کند و در نتیجه بین حرکات عضلانی و دریچه‌ای قلب تفاوت قائل شود. شکل اصلی گوشی پزشکی دو گوش تقریباً از آغاز قرن بیستم بدون تغییر باقی‌ مانده است.

پیشرفت‌های عمده‌ای در نوع مواد مورد استفاده صورت ‌گرفته است و پلاستیک‌هایی مانند پلی‌ وینیل‌ کلراید و با کلیت در دسترس قرار گرفتند. فرآیندهای تولیدی که هوابندی و انعطاف‌پذیری گوشی پزشکی را افزایش می‌دهد، اصلاح شده است. تولید در مقیاس بزرگ ساده شده است و پزشکان می‌توانند بدون محدودیت از طیف وسیعی از گوشی‌های امروزی انتخاب کنند و مصرف کنندگان می‌توانند گوشی پزشکی را برای استفاده خانگی خریداری کنند.

قطعات گوشی پزشکی هوشمند

گوشی پزشکی شامل قطعات زیر می باشد:

  • گوشی
  • هدست دو گوش
  • نگهدارنده دو گوش (هدست را به صورت انعطاف پذیر در جای خود نگه می‌دارد)
  • لوله
  • ساقه (لوله را به سرگوشی متصل می‌کند)

سرگوشی که شامل موارد زیر است:

  • بل (برای صداهای فرکانس پایین)
  • دیافراگم (برای صداهای فرکانس بالا)

بعضی از گوشی‌های پزشکی دارای یک سرگوشی یک بخشی با دیافراگم قابل تنظیم برای نظارت بر صداهای با فرکانس پایین و بالا هستند، در حالی که، برخی دیگر دارای یک سرگوشی با کارکرد دوگانه با بل و دیافراگم هستند. دیافراگم انتقال صداهای زیرتر و با فرکانس بالاتر را بر عهده دارد و حدود 3.5 سانتی‌متر است. دیافراگم باید صاف، نازک و آنقدر محکم باشد که صداهای با فرکانس پایین‌تر را فیلتر کند. بل، انتقال صداهای بم‌تر و با فرکانس کمتر را انجام می‌دهد، اندازه بل در استتوسکوپ بزرگ سالان 2.5c سانتی‌متر قطر دارد و عمیق است تا توسط بافت بدن هنگام سمع قفسه سینه پوشیده نشود و فضای خالی داشته باشد.

هنگام سمع با بل، برخلاف دیافراگم، باید آن را به آرامی روی قفسه سینه نگه دارید. اگر بل را مانند دیافراگم محکم به قفسه سینه فشار دهید، قادر به شنیدن صداهای بم نخواهید بود؛ اما صداهای زیر را بلندتر خواهید شنید. امروزه متخصصان پزشکی می‌توانند از بین طیف گسترده‌ای از استتوسکوپ را انتخاب کنند. قبل از این که به انواع مختلف بپردازیم، بیایید ببینیم که چرا انتخاب مناسب برای متخصصان پزشکی بسیار مهم است.

چرا باید قبل از خرید در مورد گوشی پزشکی تحقیق کنید؟

در یک مهمانی شام رسمی کفش تنیس یا دمپایی برای دویدن نمی‌پوشید. همه کفش‌ها به یک هدف عمل نمی‌کنند، همچنین گوشی‌های طبی نیز چنین نیستند. ممکن است تحقیق در مورد صدها دستگاه تا حدودی طاقت‌فرسا به نظر برسد، اما هر کدام از این مدل‌ها به دقت با هدف خاص طراحی شده‌اند. منطقی است که یک متخصص قلب و یک پرستار NICU به انواع مختلف گوشی پزشکی نیاز داشته باشند. متخصص قلب مشکلات قلبی را از طریق صداهای پیچیده و سخت تشخیص می‌دهد، در حالی که، متخصص NICU با کوچک‌ترین و شکننده‌ترین بیماران کار می‌کند. یک گوشی پزشکی ساده برای هیچ کدام کافی نیست.

گوشی پزشکی مناسب دانشجو

به عنوان مثال، متخصص قلب به لوله‌های بسیار ضخیم و آکوستیک با بالاترین کیفیت برای جلوگیری از صدای محیط و تشخیص آرام‌ترین سوفل و حرکت نیاز دارد. متخصص قلب و عروق نیاز به گوشی پزشکی دارد که در جداسازی صداها ایده‌آل باشد. در همین حال، اگر پرستار NICU از استتوسکوپ استاندارد استفاده می‌کرد، دیافراگم تمام قفسه سینه بیمار را می‌پوشاند! صدای محیط ایجاد شده از سایر عملکردهای داخلی آنقدر بلند و آزاردهنده خواهد بود که نمی‌توان به طور جداگانه به قلب و ریه‌ها گوش داد. پرستار NICU به یک گوشی پزشکی با یک سرگوشی بسیار کوچک نیاز دارد که دقیقاً روی بخش‌های جدا شده قلب و ریه‌ها قرار گیرد. پرستار می‌تواند دستگاه را تغییر مکان دهد تا به هر بخش با دقت گوش دهد. اندازه، هدف و عملکرد در تعیین تناسب مناسب بسیار مهم است، هم برای متخصصان پزشکی و هم برای بیمارانشان.

بهترین استتوسکوپ

انتخاب و خرید بهترین گوشی پزشکی یا استتوسکوپ، به کاربری مورد نظر، کیفیت صدا، نیازها و استفاده‌های موردی، هزینه، قابلیت‌های خاص و توصیه پزشکان بستگی دارد. هر گوشی و استتوسکوپ معمولاً ویژگی‌های خاصی دارد. استتوسکوپ فشاری به صداهای قلب و ریه‌های بیماران گوش می‌دهد و به عنوان یک ابزار تشخیصی حیاتی برای پزشکان و پرستاران به شمار می‌رود. برخی از گوشی‌های پزشکی همچون گوشی‌های الکترونیکی و هوشمند می‌توانند قابلیت‌های بیشتری ارائه دهند.

برخی از گوشی‌های پزشکی مجهز به قابلیت‌هایی مانند الکتروکاردیوگرافی (ECG)، اندازه‌گیری فشار خون، سیگنال‌های صوتی و تصویری با کیفیت بالا و قابلیت برقراری ارتباط با اینترنت و سیستم‌های مانیتورینگ هستند. این گوشی‌ها معمولاً قابل حمل، کاربری آسان و دارای قابلیت‌های هوشمند برنامه‌ریزی و ذخیره‌سازی داده‌ها می‌باشند. در نهایت، از آنجا که همه نیازها و شرایط برای هر پزشک یا متخصص ممکن است متفاوت باشد، بهترین استتوسکوپ برای هر فرد و وضعیت خاص متفاوت خواهد بود. بهتر است قبل از خربد این تجهیزات با کارشناسان شرکت سینا طب مشاوره کنید تا بر اساس نیازها و معیارهای شخصی خود، بهترین گوشی هوشمند پزشکی را تهیه و خریداری نمایید.

نحوه انتخاب بهترین گوشی پزشکی

برای انتخاب بهترین گوشی هوشمند پزشکی، ابتدا به این چهار معیار (به ترتیب) نگاه کنید:

  • حرفه/تخصص: آیا تخصص شما به طور خودکار نتایج را محدود می‌کند؟ به عنوان مثال، اگر در NICU کار می‌کنید، احتمالاً به یک گوشی پزشکی نوزاد نیاز دارید. اگر دامپزشک هستید، احتمالاً یک گوشی پزشکی دامپزشکی می‌خواهید. اگر شما یک متخصص زنان و زایمان هستید، قطعاً به یک گوشی پزشکی سونوگرافی داپلر در جعبه ابزار خود (علاوه بر یک گوشی پزشکی استاندارد) نیاز خواهید داشت.
  • نوع بیماران: هنگامی که تخصص را مشخص کردید (از جمله پزشک عمومی)، بیماران خود را شناسایی کنید. اندازه گوشی پزشکی باید متناسب با اندازه بیماران تحت مراقبت شما باشد. استتوسکوپ‌ها در اندازه‌های مختلف بین نوزادان و بزرگ سالان وجود دارند. برای متخصصانی که از گروه متنوعی از بیماران مراقبت می‌کنند، یک گوشی پزشکی همه کاره دو سر یا گوشی پزشکی قابل تعویض Sprague Rappaport را در نظر بگیرید. بجای استفاده از چندین گوشی هوشمند پزشکی، می‌توانید به سادگی بل‌ها / دیافراگم‌ها را تغییر دهید.
  • راحتی: پس از این که نوع گوشی پزشکی مورد نیاز خود را شناسایی کردید، گزینه‌ها را بر اساس راحتی مقایسه کنید. سبکی وزن گوشی پزشکی، به خصوص اگر آن را در طول روز استفاده خواهید کرد بسیار مهم است. همچنین طول لوله را در نظر بگیرید. بسته به نیاز شما، ممکن است بلندتر یا کوتاه‌تر بخواهید. اگر ساعت‌های طولانی آن را می‌پوشید، لوله‌های کوتاه‌تر ایده‌آل است تا عملکرد شما را مختل نکند. اگر بیماران بسیار متحرک (دام‌پزشکان، متخصصان اطفال و …) دارید، ممکن است بخواهید لوله‌های طولانی‌تری برای موقعیت‌ها و حرکت‌های نامناسب داشته باشید.

گوشی پزشکی ریشتر

آیا به گوشی پزشکی پیشرفته‌تری نیاز دارید؟ گوشی‌های هوشمند الکترونیکی / رقمی‌سازی خوانش‌ها و ارزیابی‌ها را برای نظارت واضح‌تر و آسان‌تر می‌کنند. برخی از نسخه‌ها از بلوتوث برای ثبت نتایج و روندها در رایانه یا تلفن شما استفاده می‌کنند.

  • ارزش: پس از بررسی دسته‌های بالا، نظرات را بخوانید. 3M Littmann، Heine، MDF و ADC همگی برندهای معتبر و آزمایش شده در طی زمان هستند. فقط به این دلیل که گوشی پزشکی ارزان‌تر است لزوماً به این معنی نیست که کیفیت آن کم است. از فروشندگان گوشی پزشکی هوشمند می‌توانید راهنمایی بگیرید.

انواع گوشی‌های پزشکی

اکنون که چرا و نحوه انتخاب گوشی پزشکی خود را توضیح دادیم، در اینجا مروری بر انواع مختلف گوشی‌های پزشکی که در بازار خواهید یافت، آورده شده است:

استتوسکوپ بر اساس سایز

  • استتوسکوپ نوزادان: این دستگاه که برای کوچک‌ترین بیماران طراحی شده است، به دقت فعالیت‌های تنفسی و قلبی عروقی نوزادان تازه متولد شده را کنترل می‌کند. برخی از آن‌ها فقط دو سانتی‌متر عرض دارند تا صداهای باورنکردنی را قابل‌شنیدن کنند! دقت در نوزادان و بیماران NICU از اهمیت بالایی برخوردار است.
  • گوشی پزشکی کودکان: با حرکت به سمت بالا، گوشی پزشکی کودکان در اندازه‌های مختلف عرضه می‌شود، فقط کمی کوچک‌تر از یک گوشی پزشکی با اندازه کامل. این‌ها همچنین دارای رنگ‌های جذاب هستند و حتی روی برخی از آن‌ها شخصیت‌ها یا حیوانات را برای جلوگیری از ترس در کودکان کوچک طراحی شده است. این یک انتخاب برتر برای متخصصان اطفال است.

استتوسکوپ های تخصصی

  • استتوسکوپ قلب: این گوشی پزشکی همه کاره را می‌توان برای مواردی بیش از صرفاً قلب و عروق استفاده کرد، اگرچه کمی سنگین‌تر و پیچیده‌تر از نیاز برخی متخصصان پزشکی است. لوله دو لومن ضخیم‌تر به جلوگیری از تداخل صدا کمک می‌کند در حالی که، قطعه قفسه سینه و دیافراگم قابل تنظیم آن را پذیرای فعالیت دریچه قلب، سوفل و جریان خون می‌کند. گوشی‌های معمولی معمولاً فقط ضربان قلب را تشخیص می‌دهند. اگر مجبورید تمام روز گوشی پزشکی خود را بپوشید، این وسیله کمی سنگین است و ممکن است برای شما بهترین گزینه نباشد.
  • گوشی پزشکی دامپزشکی: بسیاری از دامپزشکان از همان گوشی‌های طبی استاندارد پزشکان استفاده می‌کنند، اما جایگزین بهتری وجود دارد! با آن همه خز پر سر و صدا که به دیافراگم گوشی پزشکی برخورد می‌کند، شنیدن قلب و ریه‌های حیوان دشوار است. گوشی‌های پزشکی دامپزشکی به شما این امکان را می‌دهند که به راحتی دیافراگم را برای صداهای بالا و پایین تنظیم کنید. در مورد یک حیوان بیمار عصبی یا تهاجمی، اکثر آن‌ها دارای لوله بسیار طولانی هستند.

گوشی مخصوص دامپزشک

  • استتوسکوپ داپلر: این دستگاه سونوگرافی دستی که عمدتاً توسط متخصصین زنان و زایمان و جنین استفاده می‌شود، حرکات و ضربان قلب جنین را کنترل می‌کند. این دستگاه الکترونیکی نسبت به نویز بسیار حساس است و می‌تواند فعالیت قلب جنین را به دقت بررسی کند. همچنین به افراد دیگری غیر از کاربر اجازه می‌دهد تا ضربان قلب را بشنوند (مانند والدین آینده هیجان‌زده).
  • گوشی پزشکی استاندارد بزرگسالان: این لیست بدون گوشی پزشکی استاندارد بزرگسالان که اکثر مردم با آن آشنا هستند کامل نخواهد بود. یک گوشی پزشکی استاندارد چیزی است که اکثر ارائه دهندگان سلامت از آن برای بررسی علائم حیاتی و سلامت کلی قلب و ریه‌های بیمار استفاده می‌کنند.

استتوسکوپ‌های پیشرفته

  • گوشی پزشکی الکترونیکی: گوشی‌های هوشمند الکترونیکی از حسگرهای صوتی و پردازش سیگنال دیجیتال برای تشخیص دقیق استفاده می‌کنند. بیشتر آن‌ها با باتری کار می‌کنند یا قابل شارژ هستند و این دستگاه‌های راحت رایج‌تر و مقرون به صرفه‌تر هستند. بسیاری از نسخه‌ها برای نظارت و ضبط بصری روندها به دستگاه‌های رایانه / تلفن متصل می‌شوند (نسخه‌های بی‌سیم / بلوتوث نیز موجود است). گوشی‌های هوشمند الکترونیکی به دودسته تقسیم می‌شوند:
  • دیجیتال: دستگاه از ارتعاشات فیزیکی استفاده می‌کند و آن‌ها را به سیگنال‌های الکترونیکی تبدیل می‌کند. برای افراد کم شنوا، برخی از مدل‌ها به کاربر این امکان را می‌دهند که هدفون‌های روی گوشی خود را وصل کنند و استفاده از آن را با سمعک راحت‌تر می‌کنند.
  • تقویت کننده: علاوه بر همان ویژگی‌هایی که در بالا ذکر شد، گوشی پزشکی تقویت کننده یک استتوسکوپ پیشرفته الکترونیکی است که به کاربر اجازه می‌دهد صدا را نیز کم یا زیاد کند. برای افراد کم شنوا، برخی از نسخه‌ها به کاربر اجازه می‌دهند تا نوک‌های استتومات را بچسبانند تا استفاده از سمعک راحت‌تر شود.

استتوسکوپ تخصصی

توجه: برخی از گوشی‌های الکترونیکی به کاربر اجازه می‌دهند بین استفاده صوتی و الکترونیکی انتخاب کنند. گوشی‌های هوشمند الکترونیکی از ارائه خوانش‌های الکترونیکی ساده تا ویژگی‌های فناوری پیشرفته بسیار متفاوت هستند.

  • استتوسکوپ سبک: این گوشی پزشکی ساده و راحت برای بسیاری از پزشکان عمومی مناسب است. این سبک‌ترین نوع گوشی پزشکی است، بنابراین می‌توان آن را نسبتاً راحت دور گردن قرار داد. اکثر آن‌ها تنظیم پیشرفته دیافراگم و یک سرگوشی دو طرفه را ارائه می‌دهند. گوشی پزشکی سبک وزن برای استفاده عمومی دقیق ایده‌آل است.
  • گوشی پزشکی Sprague Rappaport: برای پزشکان عمومی خانواده که دارای طیف وسیعی از بیماران از نوزاد تا بزرگسال هستند، این گوشی پزشکی منحصر به فرد به خوبی کار می‌کند. دارای دو سر قابل جابجایی برای مراقبت بزرگسالان و کودکان است. بیشتر شامل دو دیافراگم قابل‌تعویض به اضافه چندین بل است. انتخاب اندازه مناسب برای بیمار برای به حداقل رساندن تداخل صدا برای تشخیص دقیق بسیار مهم است.

گوشی پزشکی لیتمن مستر کاردیولوژی 2176

گوشی پزشکی لیتمن مستر کاردیولوژی 2176 یک ابزار مهم پزشکی است که برای خدماتی مربوط به حوزه کاردیولوژی استفاده می‌شود. این دستگاه قابلیت‌های فراوانی دارد و استفاده از آن برای تشخیص و درمان بیماران با مشکلات قلبی و عروقی بسیار مفید است. برخی از کاربردهای اصلی گوشی پزشکی لیتمن مستر کاردیولوژی 2176 عبارتند از:

  • ضبط الکتروکاردیوگرام (ECG): این گوشی هوشمند قادر است به طور دقیق سیگنال الکتریکی قلب را ضبط کند و برای تشخیص اختلالات نظم قلب و مشکلات دیگری مانند برادیکاردی (ضربان قلب کمتر از حد طبیعی) یا تاکی‌کاردی (ضربان قلب بیش از حد طبیعی) استفاده می‌شود.
  • اندازه‌گیری فشار خون: با استفاده از این ابزار پزشکی، فشار خون بیماران قابل اندازه‌گیری است. این اطلاعات می‌تواند به پزشک در تشخیص بیماری‌های قلبی و مانیتورینگ فشار خون کمک کند.
  • مانیتورینگ پارامترهای قلبی: از طریق این نوع استتوسکوپ هوشمند، میزان ضربان قلب و سایر پارامترهای مهم مانند اکسیژن خون و فعالیت الکتریکی قلب را می‌توان نظارت کرد و به پزشک کمک کرد تا تغییرات ناهنجار را تشخیص دهد و درمان مناسب را مشخص کند.
  • توصیه‌های درمانی: گوشی پزشکی لیتمن مستر کاردیولوژی 2176 می‌تواند به پزشک کمک کند تا توصیه‌های درمانی مناسب برای بیمار را ارائه دهد، از جمله تجویز داروها و برنامه‌های ورزشی و تغذیه‌ای.

در کل، گوشی پزشکی لیتمن مستر کاردیولوژی 2176 یک ابزار قدرتمند برای تشخیص و مانیتورینگ بیماران قلبی است که به پزشکان و متخصصان قلب و عروق کمک می‌کند تا بهترین مراقبت و درمان را به بیماران خود ارائه دهند.

گوشی پزشکی MDF دولوکس مدل 777

این دستگاه ابزارهای مختلفی را برای تشخیص و مراقبت از بیماران در اختیار پزشکان قرار می‌دهد. گوشی پزشکی MDF دولوکس مدل 777 برای کاربردهای متنوعی استفاده می‌شود که شامل:

– مانیتورینگ و نظارت بر وضعیت بیمار: از طریق این گوشی می‌توان پارامترهایی مانند فشار خون، ضربان قلب و سطح اکسیژن خون را نظارت کرد. پزشکان می‌توانند با استفاده از این اطلاعات وضعیت بیمار را مورد تحلیل قرار داده و در صورت نیاز، اقدامات مناسب درمانی را به عمل آورند.

استفاده در فیزیوتراپی و توانبخشی: این گوشی هوشمند قادر است به طور دقیق سیگنال‌های الکتریکی عضلات قلب را ضبط کند و از آن برای تشخیص اختلالات عضلانی و استفاده در فیزیوتراپی و توانبخشی استفاده کند. این گوشی می‌تواند به فیزیوتراپیست‌ها در تشخیص صحیح و شخصی‌سازی برنامه‌های درمانی کمک کند.

در کل، گوشی پزشکی MDF دولوکس مدل 777 یک ابزار پزشکی کارآمد است که در تشخیص، نظارت و مراقبت از بیماران مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گوشی با ترکیبی از عملکردها و امکاناتش می‌تواند در تنظیم تشخیص و درمان بیماران بهبود و کمک کند.

استتوسکوپ لیتمن کلاسیک III

این گوشی هوشمند پزشکی در حوزه بهداشت و درمان استفاده می‌شود. این گوشی قابلیت‌های گوناگونی دارد و مناسب برای استفاده در مراکز پزشکی، بیمارستان‌ها و تیم‌های درمانی می‌باشد. گوشی پزشکی لیتمن کلاسیک III به منظور تشخیص، نظارت و درمان بیماران استفاده می‌شود و کاربردهای متنوعی دارد که به شرح زیر است:

  • الکتروکاردیوگرافی (ECG): این ابزار قادر است الکتروکاردیوگرام (ECG) را ضبط کند که به تشخیص اختلالات نظم قلب و مشکلات قلبی نظیر بیماری‌های عروق کرونری، آریتمی های قلبی (تغییرات ناهنجار در ضربان قلب) و آشکارسازی حملات قلبی کمک می‌کند.
  • اندازه‌گیری فشار خون: گوشی پزشکی لیتمن کلاسیک III قادر است فشار خون بیماران را اندازه‌گیری کند. این اطلاعات می‌توانند به پزشکان کمک کنند تا وضعیت عملکرد قلب و عروق بیماران را مورد ارزیابی قرار دهند.
  • استفاده در آزمایشگاه تشخیصی: گوشی پزشکی لیتمن کلاسیک III می‌تواند برای تشخیص مشکلات قلبی و عروقی مورد استفاده قرار گیرد و برای بیماران تشخیص دقیقی را ارائه داد.

گوشی پزشکی لیتمن

با استفاده از گوشی‌های پزشکی لیتمن کلاسیک III، می‌توان پارامترهای مهمی نظیر ضربان قلب، سطح اکسیژن خون و تنفس بیماران را نظارت کرد و تغییرات ناهنجار را تشخیص داد. در کل، گوشی پزشکی لیتمن کلاسیک III یک ابزار پزشکی پیشرفته است که به پزشکان کمک می‌کند تا بهداشت و درمان بیماران قلبی و عروقی را بهبود بخشند. این دستگاه با ترکیبی از عملکردها و امکاناتش، می‌تواند در تشخیص صحیح و ارائه درمانی مناسب به بیماران کمک کند.

نکات مهم در استفاده از انواع گوشی‌های پزشکی

در استفاده از انواع استتوسکوپ‌ها، نکات مهم زیر را در نظر داشته باشید:

  • آشنایی کامل با گوشی: حتماً قبل از استفاده، راهنمای استفاده و دستورالعمل‌های تولید کننده را به دقت مطالعه کنید تا با عملکرد صحیح گوشی آشنا شوید.
  • تمیز کردن استتوسکوپ: گوشی را قبل و بعد از هر استفاده، کاملا تمیز کنید. برای این کار، از ضدعفونی کننده‌های مورد تأیید استفاده کنید.
  • استفاده از قطعات تعویضی: در صورت استفاده از قطعات تعویضی، دقت کنید که قبل از استفاده، آن‌ها را به درستی ضدعفونی کنید. همچنین به دوران عمر قطعات توجه کنید و آن‌ها را در صورت نیاز تعویض کنید.
  • آموزش صحیح: برای استفاده صحیح از استتوسکوپ، آموزش‌های لازم را از قبل دریافت کنید. این آموزش‌ها شامل روش نگهداری، تولید صدا یا تصویر و استفاده از صفحه نمایش و عملکردهای تکنولوژیکی گوشی است.
  • نگهداری و حفظ صحیح: دستگاه را در مکان مناسب نگهداری کنید. از شرایط آب و هوایی، ضربه، ورود گرد و خاک و اشعه مستقیم خورشید به دستگاه جلوگیری کنید.
  • ارتقاء و به‌روز رسانی: برای حفظ کارایی و عملکرد بهتر دستگاه، از به‌روز رسانی‌های موجود استفاده کنید و در صورت لزوم به ارتقاء این تجهیز فکر کنید.
  • مهارت و تمرین: مهارت و تمرین برای استفاده صحیح و تفسیر صحیح نتایج حاصل از استفاده از استتوسکوپ بسیار اهمیت دارد. در این زمینه، آموزش و راهنمایی پزشکان و متخصصان می‌تواند به شما کمک کند.

قیمت گوشی پزشکی

با توجه به انواع مختلف استتوسکوپ‌ها و شرکت‌های تولیدکننده، قیمت‌های مختلفی هم در بازار خواهید دید. پس از این که نوع کاربری و انتظار خود از گوشی پزشکی را مشخص کردید از بین برندها با قیمت‌ها متفاوت می‌توانید بهترین انتخاب را داشته باشید. همانطور که در بالا اشاره شد، گوشی‌های پزشکی به 3 دسته اصلی یعنی آکوستیک (کلاسیک)، دیجیتال و مدل خاص برای افراد کم شنوا که می‌توانند روی سمعک قرار بگیرند، تقسیم می‌شوند. این گوشی‌ها هم به بخش‌های تخصصی‌تر و ریزتر مانند موارد زیر قابل‌تقسیم بندی هستند:

  • سه سر که نسبتاً غیرمعمول هستند و عمدتاً در بخش‌های قلب و عروق استفاده می‌شوند
  • سر دوتایی که هر دو طرف سرگوشی پزشکی را می‌توان برای گوش‌دادن استفاده کرد و به شما این امکان را می‌دهد وقتی به قلب، ریه‌ها یا روده‌های شخص گوش می‌دهید، طیف وسیع‌تری از صداها را بشنوید.
  •  تک سر این گوشی‌های پزشکی فقط از یک طرف برای گوش دادن استفاده می‌کنند که ممکن است به این معنی باشد که شما چند تا از بالاترین یا پایین‌ترین فرکانس‌ها را از دست می‌دهید.

علاوه بر برند و کیفیت مواد ساخت گوشی‌ها، کاربری و نوع گوشی نیز در قیمت آن حائز اهمیت است.

گوشی پزشکی ارزان

گوشی‌های هوشمند گران‌تر معمولاً مواد و ساختار با کیفیت‌تری دارند که کیفیت صدای بهتری را ارائه می‌دهد. اما گوشی پزشکی ارزان‌قیمت با کارایی و کیفیت بالا نیز وجود دارد که بیشتر برای نیازهای عمومی‌تر و دانشجویان پزشکی و پرستاری مناسب است. اگر شما یک پزشک متخصص در مراقبت‌های ویژه یا قلب هستید، متخصص قلب و عروق یا گوشی پزشکی دیجیتال ممکن است بهترین انتخاب باشد.

به طور کلی، به نظر می‌رسد بهترین گوشی پزشکی برای پرستاران، گوشی پزشکی لیتمن مدل کلاسیک 3 است که مورد اعتماد بسیاری از متخصصان پزشکی است. اما تخصص‌های پرستاری زیادی وجود دارد، مانند قلب، بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان، بخش مراقبت‌های ویژه کودکان، اطفال، و پزشکی پرواز، که ممکن است نیاز باشد تا  از گوشی‌های پزشکی تخصصی مانند قلب، اطفال یا نوزادان استفاده کنند. در این موارد پرداخت هزینه بالا برای گوشی پزشکی تخصصی به نفع کاربر و بیمار خواهد بود. دانشجویان پرستاری، دانشجویان پزشکی و دانشجویان تکنسین مراقبت از بیمار  می‌توانند از گوشی پزشکی با قیمت پایین‌تر استفاده کنند.

گوشی پزشکی لیتمن

اگر شما یک پزشک متخصص هستید حتماً گوشی پزشکی لیتمن 3M دارید. این گوشی‌های طبی از دهه 1960 وجود داشته‌اند و فناوری پیشرو برای تمام گوشی‌های هوشمند مدرن امروزی بودند. این شرکت به دلیل استفاده از مواد با کیفیت بالا (مانند فولاد، آلومینیوم، لوله‌های انعطاف پذیر و گوشی‌های نرم)، علاوه بر طراحی و ساخت عالی، شناخته شده است. این ترکیب یک گوشی پزشکی تولید می‌کند که بهترین کیفیت صدای ممکن را ارائه می‌دهد. این موضوع حتی در عصر تکنولوژی مدرن نیز بسیار مهم است. استتوسکوپ هنوز هم یکی از با ارزش‌ترین ابزارهای تشخیصی برای هر پزشک است.

گوشی پزشکی لیتمن 3M

در مطالعه‌ای که توسط سازنده گوشی پزشکی لیتمن انجام شد، این شرکت دریافت که صدای قلب بیمار از طریق دیافراگم گوشی‌های این شرکت چهار برابر بلندتر از صدای رقیب است. علاوه بر کیفیت بسیار بالای استتوسکوپ لیتمن، می‌توان به مدل‌ها و رنگ‌های جذاب آن اشاره کرد. چه اولین گوشی پزشکی خود را بخرید یا یک گوشی پیشرفته، گزینه‌های زیادی در مورد طراحی، کیفیت و قیمت وجود دارد. 

اگر شما یک پرستار، پزشک، متخصص، تکنسین فوریت‌های پزشکی، درمانگر تنفسی یا دانشجو هستید، احتمالاً گوشی پزشکی خود را بیشتر اوقات همراه خود خواهید داشت. لیتمن برند استاندارد طلایی برای صدای با کیفیت بالا محسوب می‌شود و مدل‌های ویژه‌ای را برای قلب، نوزادان و هر چیز دیگری ارائه می‌دهد. با این حال، گوشی‌های پزشکی لیتمن نسبت به رقبا گران‌تر هستند. سایر مارک‌های گوشی پزشکی ممکن است با نیازها و بودجه شما مطابقت بیشتری داشته باشند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 16 میانگین: 4.8]